Politika

[ Izvor: Beta ]

16. 05. 2020. 13:05 2

"SNS će voditi kampanju kao državu tokom krize"

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da očekuje da će Srpska napredna stranka (SNS) predizbornu kampanju voditi "onako kako je vodila i državu tokom krize" - "odgovorno i vodiće računa o građanima".

- Ponašaćemo se u skladu sa preporukama struke, u skladu s tim šta oni kažu da može i pod kojim uslovima. Verujem da kao najveća stranka ne samo u Srbiji, već i šire na ovim prostorima moramo da pokažemo i najveću odgovornost - navela je za TV Prva Mihajlović, koja je i visoki funcioner te stranke.

Istakla je da je važno da predstojeća kampanja bude u fer i demokratskoj atmosferi i da se ukloni svaka vrsta nasilja iz politike, za šta je, kako je navela, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao.

- Međutim, imate i partije koje ne žele na izbore, već pokušavaju nasiljem da ostvare svoje ciljeve, pa smo imali i motorne testere u Radio-televiziji Srbije, i pokušaje upada u Predsedništvo Srbije, a nedavno i napad Boška Obradovića na narodnog poslanika koji je izabran voljom građana - rekla je Mihajlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati