Politika

P. M.

08. 05. 2020. 19:20 6

PRELETAČ SRBA Iz dresa G17 i DS pljuvao po SNS

Poslanik SNS Srbislav Filipović, koji važi za jednog od najodanijih naprednjaka i onog koji se ne libe da svakodnevno po društvenim mrežama "razapinju" političke neistomišljenike i pristalice opozicije, poput pojedinih drugih SNS perjanica promenio je nekoliko stranaka.

Najpre je bio član G17+, da bi potom 2004. godine prešao u Demokratsku stranku zbog, kako je tada izjavio, želje da Srbija što više napreduje. To što se svojevremeno predstavljao kao zakleti demokrata, nije ga sprečilo da ponovo "promeni dres" i zarad ličnih interesa pređe u SNS, stranku koja je tada bila na vlasti. 

Filipović se u nekoliko izlaganja u Skupštini Srbije dotakao toga kako demokrate nisu uradile ništa za 12 godina na vlasti, što je krajnje zanimljivo, s obzirom na to da je i sam učestvovao u toj deceniji vladanja.

- Đilas je đubre - ponovio je i danas u Skupštini čovek kojeg su, inače, prozivali i zbog lažne diplome.

Svoju (trenutnu) vernost Vučiću pokazao je poput ostalih naprednjaka u video snimku govorivši sve najgore na račun lidera SSP-a Dragana Đilasa, ispred čije su zgrade huligani bliski SNS-u palili baklje i puštali montirane uvredljive poruke sa razglasa, što je uznemirilo Đilasovu maloletnu decu.

Filipović je sebe istakao u prvi plan, kada je pre 2018. godine putem Instagram naloga "lansirao" novi vid komunikacije sa građanima.

On je tada rešio da putem ove društvene mreže odgovara građanima koji imaju pitanja, žalbe ili molbe, jer kako je rekao, "za njih ne postoji pitanje na koje je nemoguće dati odgovor" i da je Kancelarija za prijem građana Gradskog odbora Beograd SNS-a uvek tu za građane."

Optužio opoziciju zbog ledenice koja mu je razbila automobil

Najveća kontroverza mu je, međutim, bilo to što je optužio pristalice opozicije da su krajem januara prošle godine razbili njegov automobil, iako počinioci nikad nisu pronađeni, da bi potom bilo i dokazano da je ledenica sa krova zgrade pala i oštetila njegovo parkirano vozilo. Od tada i dobija nadimak "Srba Ledenica".

Zablistao je takođe i godinu dana kasnije, kada mu je, kako navodi, nepoznata osoba pozvonila na interfon i pretila mu smrću. Za to je takođe optužio opoziciiju i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Naravno, počinilac nije pronađen, a Filipović nije imao nikakve dokaze da se tako nešto dogodilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati