Politika

P. M.

03. 05. 2020. 21:59 60

Đilas: Vučiću, deca mi plaču i tresu se zbog tebe (VIDEO)

Monstruozno! Srbija osam godina živi u ludilu i lažima. Aktivisti Srpske napredne stranke, huligani, već nekoliko večeri besomučno sa zvučnika i razglasa puštaju uvredljive poruke na račun Dragana Đilasa, ali su večeras prešli svaku granicu. To su radili sa zvučnika na samo 30 metara od stana u kojem žive deca predsednika Stranke slobode i pravde, a koja su se posle tih skandiranja tresla i plakala.

Dragan Đilas, posle tih prizora, bio je vidno potresen, iako je pokušao da kontroliše emocije kada se obraćao Aleksandru Vučiću i pristalicama Srpske napredne stranke, koji su poslali huligane pred njegovu decu da slušaju uvredljive poruke i pesmice, u režiji, naravno, predsednika Srbije.

- Sada je minut do devet, ugao Ulice patrijarha Varnave i Braničevske, sada sam već smiren. Baš odavde, na uglu zgrade, sa terase su deset minuta sa ozvučenja puštali "Đilase, lopove", što su slušala moja deca, koja žive odavde daleko 30 metara. I plakala su, tresla se od straha! - rekao je Đilas kroz suze.

Zatim se obratio Aleksandru Vučiću, čije pristalice već danima orkestrirano vređaju Đilasa. 

- Zato što si ti, Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bre! Bolesnik jedan, koji šalješ debile da puštaju odavde te tvoje laži. Sutra ujutru ću ja da budem ovde od osam sati i da vas čekam, da vidim vas hrabre koji to radite da moja deca plaču. Odavde su izašli u 10 do devet sa mercedesom, a komšije mi kažu da su ušli neposredno pre pola devet. Pa, dođite sutra uveče, čekaću vas ja sa svojim prijateljima! Pa da vidim vas hrabre koji maltretirate ove ljude i koji maltretirate moju decu, kao da su vam ona nešto kriva. Odgovaraćeš za ovo kad-tad, ja ti garantujem! - rekao je Đilas.

Vučiću, dokle ide zloba, beščašće, ludilo, laž...? Čekamo odgovor(e)!

 A nedugo nakon skandaloznog puštanja uvredljivih poruka sa razglasa, predsednik Gradskog odbora Stranke slobode Marko Bastać je otkrio da se pristalice SNS, koje su odgovorne za ovaj čin, nalaze u zgradi opštine Vračar.

- Ako ste se pitali ko je puštao sa razglasa "Đilase, lopove", nije bilo teško utvrditi. Samo je bilo potrebno da dođete do opštine Vračar i njihove zgrade, i tu možete da vidite auto sa sve tablicama (aktivisti SNS su se mercedesom odvezli iz zgrade sa koje su puštali uvredljivo skandiranje na račun Dragana Đilasa, prim. aut.). Ako niste sigurni, evo da potvrdimo da je ovo zgrada opštine Vračar, gde sede ljudi u kancelarijama i pričaju kako im je bilo mnogo zanimljivo dok su sve ovo radili. Bravo, genijalci - istakao je Marko Bastać.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 60

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati