Politika

Direktno.rs

07. 04. 2020. 20:42 15

UPUTSTVO Pomozimo Ani Brnabić da instalira aplikaciju Direktno

Iako su dugo pokušavali da sakriju, više nije tajna. Najviši zvaničnici naše države, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić redovno čitaju Direktno.rs. Međutim, premijerka je u "Ćirilici" u kameru pokazivala naš sajt, ali nije najbolje mogla da pokaže sve što je htela. A, pošto smo primetili da premijerka nema ni našu aplikaciju, rešili smo da joj pokažemo kako da je "skine" i da uz bolji internet u svakom trenutku bude u toku svega što radimo.

Naime, gostujući kod Milomira Marića u "Ćirilici", Ana Brnabić je htela da ispromoviše naš portal, ali joj se u tome isprečio loš internet. 

- Evo jedan eksperiment, ako mogu. Da pogledamo mi, recimo, u ovom trenutku, šta je udarna vest, na primer, na Direktno.rs. Ako, ako mogu. Evo, pogledajte i vi. Evo, na primer, ne znam. Pogledajmo samo da vidimo kako se... Udarna vest. "Pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara: Vučiću, ovo nije pomoć, već brutalna..."

I tu je nastao problem. Mobilni telefon ne može da učita vest do kraja zbog lošeg interneta. Pored lošeg interneta, nije imala ni našu aplikaciju.Zbog toga smo odlučili da joj pomognemo da nas sledeći put izreklamira bolje, naravno, uz bolji internet. Dakle, premijerka, pažljivo pratite. Na mobilnom uređaju najpre uđete na "Play prodavnicu" ili ukoliko Vam je uređaj podešen na engleski "GooglePlay".

U pretrazi ukucate naziv, Vama već jako poznatog sajta - Direktno.rs. I kada vam izbaci ponuđene aplikacije, odaberete ovu:

Kliknete na "Instaliraj" i Vaš telefon će najpre da preuzme aplikaciju sa interneta, a potom i da je instalira na Vaš mobilni uređaj. Naravno, pre svega ovoga, tražite dozvolu šefa.

Napomena pred početak korišćenja:

Nije tragično što se u jednoj zemlji u doba pandemije koronavirusa jedan medij bavi time šta političari rade i izjavljuju i da provere šta je od toga istina. To je, uostalom, posao svakog medija. Tragično je što se usred vanrednog stanja i epidemije predsednica Vlade bavi time šta piše jedan medij.

Tragično je što su uopšte opsesija čelnih ljudi države mediji. Ali s obzirom na to ko Vam je "šef", ne čudi poriv da targetirate medije. Zato je ova aplikacija šansa da čitate sve ono što jeste, a što vi ne biste voleli da se čuje.

Nastavite da čitate Direktno.rs, ovoga puta sa aplikacije, uz bolji internet i da nas reklamirate na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Mi ćemo Vam, kao i do sada, reklamu plaćati istinom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati