Politika

Direktno.rs

14. 02. 2020. 11:36 0

Obradović Vučiću: "U Srbiji vas čeka Crna Gora"

Lider Dveri Boško Obradović oštro je reagovao na vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao Pismo o namerama za obnovu železničkog saobraćaja Beograda i Prištine, sa Ričardom Grenelom, specijalnim izaslanikom predsednika SAD za pregovore Srbije i Kosova.

Predsednik Srbije objavio je na Tviter nalogu fotografije sa potpisivanja Pisma.

- Srećan sam što vidim danas napredak i mnogo hvala predsedniku Trampu i Ričardu Grenelu u ime Srbije, jer osećamo da ćemo od ovoga imati bolju budućnost i da ćemo osigurati mir za naredne decenije. Potpisano Pismo o namerama za obnovu železničkog saobraćaja između BG i PR - napisao je Vučić.

Budući da je iz vladajuće stranke najavljivano da pregovora sa Prištinom neće biti dok se ne ukinu takse na robu iz Srbije, Boško Obradović se oglasio ovim povodom. 

- I, SNS? Nema pregovora dok ne budu ukinute takse? A onda mesecima tajno pregovarate i javno potpisujete dva sporazuma iako takse nisu ukinute. Tako planirate i priznanje tzv. nezavisnog Kosova? E, onda vas u Srbiji čeka Crna Gora koja će vam suditi za krivična dela izdaje - odgovorio je Obradović, aludirajući na to što se u Crnoj Gori masovno narod pobunio povodom spornog Zakona o slobodi veroispovesti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati