Politika

Predrag Đukanović

01. 01. 2020. 17:00 3

AHAHA Vučićevih pet najduhovitijih izjava u 2019.

Zli jezici kažu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije duhovit čovek, ali istina je tamo negde... A istina je da je on najduhovitiji onda kada je ozbiljan, što je, priznaćete, najviši nivo humora.

Zbog toga smo izdvojili pet najduhovitijih izjava našeg predsednika u 2019. godini.

1. "SVIMA PO KAFA" - Izjava predsednika Srbije kada je najavljivao dolazak "Starbaks" lanca u Srbiju.

- Ljudi su išli u Budimpeštu i druge evropske gradove da popiju espreso kafu, a sada je imaju i u Beogradu. 

2. "SIKTER EFENDIJA" - Govoreći o pitanju Kosova i Metohije, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", u zanosu emocije, predsednik Srbije je "osuo paljbu" po vlastima iz Prištine.

- Sad sa tim papirom, bando jedna iz Prištine, sikter gde god hoćete!

3. "SRPSKO MORE" - Na glavnoj sednici odbora Srpske napredne stranke, prvi čovek te stranke, Vučić, obratio se prisutnima, a najviše Zoranu Babiću.

- Koliko puta sam ti rekao Babiću - Šta, bre, ideš na otmena letovališta na Brionima i na Hvaru? Drug ima kuću na Brionima? Nađi druga u Sopotu, a ne na Brionima, jer naš narod nema druga na Brionima.


4. "BABA VANGA" - Nakon što su fudbaleri Crvene zvezde, posle dvomeča sa Jang Bojsom, izborili plasman u Ligu šampiona, predsednik Srbije je rekao da je pozvao strelca odlučujućeg pogotka Aleksu Vukanovića dva sata pred meč.

- Sedeo sam sa predsednikom Crvene zvezde i palo mi je na pamet da bi Vukanović mogao biti igrač odluke. Zamolio sam šefa Zvezde da nazove Vukanovića, kojem sam rekao "sine, daj gol".

5. "LEPA SI, PAMELA" - Boraveći na Ohridu, na sastanku lidera Zapadnog Balkana, Aleksandar Vučić je u jednom momentu na konferenciji za novinare evocirao uspomene iz detinjstva.

- Kad sam bio mali, sviđala mi se jedna glumica, živi u Holivudu negde, pa sam mislio samo kako da dođem do nje, a ona nikad za tavku budalu nije ni čula. (11:42)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati