Politika

Milica Božinović

24. 12. 2019. 17:00 0

Zašto lažete Vučića? Stefanović: Vi ste Đilasov portal

Kamen temeljac Doma zdravlja svečano je postavljen danas u Borči, a njemu su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, njegov zamenik Goran Vesić i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

Meštani beogradskog naselja Borča nakon devetog "jubilarnog" puta napokon dobijaju Dom zdravlja, te više neće morati da se leče u ograncima Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" na teritoriji Palilule. Takođe, na ovaj događaj pojavilo se 16 autobusa koji su bili puni pristalica SNS-a, a koji su došli u nadi da će videti predsednika Vučića. Međutim, on se nije pojavio...

Okupljenima se obratio Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, koji je preneo pozdrave Vučića. A na pitanje kako komentariše to što je predsednik Srbije rekao da nije govorio istinu u vezi umešanosti njegovog oca Branka Stefanovića u trgovinu oružjem sa firmom "GIM" (ispostavilo se da jeste) umešan, Stefanović junior je rekao: “Da smo od predsednika mogli da čujemo da ga ništa nije slagao, nego i da nije istina ništa što se od toga tvrdi”.- Niti sam bilo šta lagao nekad, niti imam potrebu da lažem. Na ta pitanja sam odgovarao hiljadu puta. Ne nameravam da narko-diler iz zatvora, šurak Đilasa postavlja pitanja, pa ja sad treba da odgovaram na njegova pitanja. Ja čujem to iz usta Dragana Đilasa, Boška Obradovića svakoga dana. Očigledno je to interes narko-klana, ja stvarno ne mogu da ispunjavam njihove želje. Ako ima bilo kakvo krivično delo, neka podnesu krivične prijave, neka tužilaštvo radi svoj posao i za mene se tu priča završava - kaže Stefanović.

A zatim su usledila i pitanja Direktno.rs. I odgovori...
Direktno: Gospodine Stefanoviću, Milica portal Direktno.

Stefanović: Aha, Draganov portal (smeh)

Direktno: Radim na portalu Direktno, gde je glavni i odgovorni urednik Igor Velimirović, ne Dragan Đilas.

Stefanović: Ko je vlasnik vašeg portala?

Direktno: Kakav vlasnik, direktor je Đorđe Stefanović, da li vam je to dovoljno?

Stefanović: Najbliži saradnik Dragana Đilasa.

Direktno: To nije pitanje, novinar sam ja, a ne vi, dakle, kako komentarišete to što je vaš stranački kolega Vladimir Đukanovic, takođe rekao da ste slagali predsednika kada ste govorili o povezanosti vašeg oca s firmom "GIM"?

Stefanović: Isto kao prethodno.

Direktno: Da li je istina ili nije?

Stefanović: Neću da ponavljam.

Direktno: Ali, to nije odgovor.

Stefanović: Agencija za borbu protiv korupcije je rekla da nema sukoba interesa.

Direktno: A ko je direktor Agencije za borbu protiv korupcije?

Stefanović: Đorđe Stefanović nije. Traži se da institucije ove države reaguju i onda kad se Draganu Đilasu ili šuraku ne svidi taj odgovor, onda to nije dobro. Ja pozivam sve nadležne institucije da rade svoj posao, da daju svoje mišljenje, one su to rekle, da nema sukoba interesa, šta ja dalje treba da radim?

Direktno: Postoje dokumenta...

Stefanović: Zašto bih se ja bavio time? Ja nisam nadležan da vodim istragu.

Direktno: Vi ste, gospodine Stefanoviću, ministar policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati