Politika

[ Izvor: Beta ]

23. 12. 2019. 07:39 1

"Dačiću jeftinije da bude uz SNS"

Funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da nije iznenađena  ponudom predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića da dve stranke zajedno izađu na izbore jer, kako je navela, svako želi da bude na strani pobednika.

- Mnogo je lakše i jeftinije Dačiću da na taj način očuva svoje pozicije i pozicije drugova iz SPS-a nego da sami izađu pred građane. Da parafraziram jedan raniji izborni slogan, kad je frka - Vučić - rekla je Mihajlović, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za današnji Blic.

Ona je navela da nije naročito iznenađena što je ovakav potez Dačića došao odmah nakon izjave predsednika SNS Aleksandra Vučića da je Srbiji potrebna široka narodna koalicija.

- Naravno da bi za SNS bilo najbolje da izađe sam kako bismo svi videli status i snage drugih stranaka koje su oslonjene na našu stranku. Ali bez obzira na poteze iz interesa svih drugih, Vučić i SNS će uvek raditi ono što je u najvećem interesu Srbije i njenih građana, a ne naše stranke - rekla je Mihajlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati