Politika

[ Izvor: Kurir ]

06. 12. 2019. 08:53 0

SNS GA PUŠTA NIZ VODU Vesićev saradnik kum uzgajivača droge sa "Jovanjice"

Naprednjak Dragomir Petronijević, član Gradskog veća Grada Beograda, i uhapšeni uzgajivač marihuane Predrag Koluvija su kumovi, a Petronijević je Koluviju, koji se predstavljao kao vlasnik poljoprivrednog gazdinstva "Jovanjica" u Staroj Pazovi, na sve načine pokušao da približi SNS.

Petronijević je član Glavnog i Izvršnog odbora SNS, i to je zloupotrebio da bi Koluviju ubacio u političke krugove. Koristio je svoj položaj u stranci i Koluviju vodio na stranačke skupove, piše Kurir.

Upoznao ga je s važnim ljudima iz stranke, predstavljao ga kao svog dobrog prijatelja, kuma, i pričao da se uspešno bavi proizvodnjom organske hrane u Staroj Pazovi. Išli su zajedno na bitne manifestacije koje se tiču privrede i razvoja, ali su bili viđeni i na političkim sastancima. Poverenje stranke je tako iskoristio da bi progurao kuma - kaže izvor.

Dodaje da je Petronijević, inače blizak saradnik Gorana Vesića, tako usrdno garantovao za Koluviju, koji je sada iza rešetaka, da niko nije pomislio da se iza legalnog biznisa krije kriminal.

- Hvalili su se odličnim rezultatima i u razgovoru s drugima Koluvija je pričao o svojim planovima za najsavremenije uzgajanje organskih proizvoda, o načinima reklamiranja i poziciji na domaćem i stranom tržištu. Niko nije ni pomišljao da iza biznisa sa organskom hranom stoji marihuana i da će policija otkriti kriminal - kaže on.

Na fotografijama, koje je objavio pomenuti list, vidi da za istim stolom na kom su mikrofoni sede i Petronijević i Koluvija.

Gurao Đilasov "točak nesreće"

Da je Petronijević bio jedan od pouzdanih SNS kadrova svedoči i činjenica da je svojevremeno gurao "točak nesreće" sa likom sadašnjeg lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. Sada je došlo do očiglednog preokreta i vladajuća stranka ga polako "pušta niz vodu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati