Politika

[ Izvor: Beta ]

16. 10. 2019. 09:51 0

Iva Đilas: Mediji lažu, nasilja u našoj porodici nikad nije bilo

Bivša supruga lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Iva Đilas, izjavila je da je apsolutna neistina sve što mediji objavljuju o njemu i njihovom odnosu i istakla da nikada nije bilo fizičkog nasilja.

- Svakoga dana o Draganu Đilasu objavljuju se najstrašnije neistine. Sve što mediji objavljuju o odnosu mog bivšeg supruga, Dragana Đilasa i mene apsolutna je neistina. Dragan je bio brižan suprug i nežan otac, kakav je i danas. Svi koji ga poznaju znaju koliko je posvećen i našoj deci i ćerkama iz prvog braka - rekla je u pisanoj izjavi Iva Đilas, bivša supruga Dragana Đilasa, reagujući na navode pojedinih medija da je u njihovom odnosu bilo fizičkog nasilja.

Predsednik Stranke slobode i pravde apsolutno je svakog dana u medijima izložen najstrašnijem vređanju, koja često prelaze granice pristojnosti i ulaze u pore privatnog života.

- Dužna sam da se obratim javnosti zbog istine, jer u našoj porodici nikada nije bilo fizičkog nasilja,  ali i zbog budućnosti naše maloletne dece koja će jednog dana ovo čitati u novinama. Draganov i moj razvod je bio težak zato sto je došao posle velike ljubavi. U afektu smo nekada spremni da kažemo i ono što ne mislimo i ono što se nije dogodilo. Iz razvoda koji je bio na momente turbulentan i desio se u vreme kada su nas ljudii pod uticajem medija vređali po ulicama,  izašli smo kao zreli ljudi posvećeni deci kojoj pružamo maksimalnu ljubav - dodala je Iva.

Iva Đilas je navela da su zajedno sa decom bili u prvoj i mnogim kasnijim beogradskim protestnim šetnjama.

- Iako smo razvedeni, podržavamo jedno drugo u poslovima kojima se bavimo. Zajedno sa decom smo bili u prvoj i mnogim kasnijim beogradskim protestnim šetnjama. Ne borimo se samo da naša deca, koja trpe zbog neistina koje se izgovaraju o njihovom ocu žive u ovoj zemlji, već da u boljoj zemlji živimo svi - stoji u pismu bivše supruge Dragana Đilasa.

 
 
 
 
 
 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati