Zdravlje

Direktno.rs

22. 12. 2022. 07:28 0

Budite lepi... budite svoji!

Imajući u vidu da su estetski tretmani za lice i telo stalno na vrhu liste najtraženijih tretmana među potrošačima - 4 od 5 ljudi priznaju da žele da promene bar jedan deo svog tela - svesni smo da je potencijal za uspeh estetskih tretmana u najmanju ruku ogroman.

Proizvodimo i distribuiramo inovativne, najsavremenije estetske aparate svim medicinskim i kozmetičkim salonima.

Zato smo i napravili najmoderniju i najveću „open space“ kancelariju u Beogradu.

U saradnji sa pouzdanim „Perfect Body Shine konceptom“, estetski profesionalci dobijaju pristup inovativnim, nikada ranije viđenim funkcijama naših proizvoda,kao što su naš sveobuhvatni program garancije, vrhunska tehnička podrška, kontinuirana obuka sa konstantnim praćenjem svetskih trendova u oblasti neinvazivne estetske hirurgije.

Jedinstvena inovacija u domenu estetskih tehnologija koja u potpunosti zadovoljava potrebe profesionalaca. Savršen balans tehnologija poslednje generacije koja garantuje prijatne tretmane sa vrhunskim rezultatima.

U ponudi imamo tri aparata.

Kozmetički aparati “Perfect Body Shine” su patentirani, ručno rađeni. Obuhvataju tretiranje lica, tela, šake, stopala, apsolutno svaki deo tela.

Aparati služe za zatezanje kože, oblikovanje siluete, razbijanje dubinskih masnih naslaga i celulita. Takođe, poboljšavaju kolagen tkiva, pokretanje limfe, relaksacionu masažu tkiva, lokalno ubrzavanje mišica, indirektan dovod kiseonika. Isto tako rade i ispravljanje kolagenih vlakana i zatezanje tkiva, a sadrže i body building program.

Budite i vi deo naše priče. Obezbedite napredak u svom poslovanju našim aparatima i iskoristite prednosti rastućeg tržišnog segmenta.

Perfect Body Shine

Budite lepi... budite svoji!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati