Poznati

Direktno.rs

26. 04. 2022. 20:00 1

Slavlje u Las Vegasu: Udaje se Nina Seničar (FOTO)

Srpska manekenka, voditeljka i glumica Nina Seničar udaje se za dugogodišnjeg partnera Džeja Elisa.

Naime, Nina Seničar i Džej Elis pre gotovo tri godine postali su roditelji Nore Grejs. Iako se u javnosti često ne pojavljuju zajedno, što je dovelo do toga da se u domaćim medijima nagađa o njihovom odnosu, par je već godinama u skladnoj vezi.

Svoju ljubav krunisali su i rođenjem devojčice, ali njih dvoje zvanično nikada nisu stali na "ludi kamen". Planovi za glamurozno venčanje u Toskani 2020. godine, pali su u zaborav, zbog pandemije koronavirusa. Međutim, sada je došao trenutak i za to - udaje se Nina Seničar, prenosi Stori.

Kako sada stvari stoje, lepa Srpkinja svom izabraniku konačno će reći "da". Da se veliki dan bliži, postalo je jasno nakon što su njeni prijatelji objavili fotografije sa nezaboravnog putovanja u Las Vegas, na kome su slavili njeno devojačko veče.

Nina je tokom celog putovanja jedina nosila belo, a na jednoj od fotografija na glavi nosi i kačket na kome je izvezena reč - mlada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati