Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

14. 04. 2022. 19:31 0

Bogdan Diklić otkrio staru tajnu: Za stolom Žoc, Mijač i ja...

Bogdan Diklić, jedan od najboljih srpskih glumaca, poznat je po velikoj ljubavi prema Partizanu, ali i po tome što ne voli da se pojavljuje u medijima.

O njemu i za njega dovoljno govori gluma, ali je, ipak, odlučio da za „Nedeljnik“ govori o voljenom klubu.

Podelio je jednu priču koju nismo mogli da pročitamo nikada ranije, a samo govori o tome kakav je zapravo fenomena Partizan.

"Partizan je bio veliki klub i pre mog dolaska. I to, kako ste ga nazvali, fenomen. Ja sam samo bio svedok njegovog puta, zaljubljenik u njegovo delo i prijatelj njegovih igrača i potom trenera. Ima nešto u glumi i košarci što se ne bih usudio da tumačim, ali je čovek koji nas je neadvno napustio, na veliku žalost ovoga sveta, Dejan Mijač, voleo da razume i jedno i drugo", počeo je Diklić.

Zatim je podelio zanimljivu priču.

"Sedeli smo jednom za istim stolom i Mijač, inače jako dobar prijatelj Duška Vujoševića, lupio je Željka - koji je tada još uvek bio igrač - po šakama koje su nehajno satajale na stolu i uzviknuo 'Ti ćeš biti najbolji trener na svetu'. Željko je pogledao u pravcu Dejanove čaše, u kojoj je bila samo voda i pored nje kafa, pa je jedan kratak pogled uputio meni. Kao da nije mogao da poveruje u to proročanstvo. Ono je četvrt veka ostalo tajna, dok ga ja nisam jednom obelodanio i tada sam, priznajući Dejanu da sam otkrio njegovo predviđanje, upitao kako je mogao da pogodi."

Objasnio je čuveni režiser i zbog čega je to poručio.

"Mijač mi je tada ispričao da se tokom jednog leta iz Sarajeva, vraćao zajedno sa košarkašima Partizana i da je Željko sedeo pored njega. Čitav let, pričali su samo o košarci. 'Znaš, ja sam gledao tog mladića kako igra košarku, a onda sam ga slušao kako priča o košarci', objasnio mi je Dejan. 'I bio sam siguran da će postati najveći'", ispričao je za "Nedeljnik" Diklić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati