Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

31. 03. 2022. 06:00 5

Holivudska slatkica je postala muškarac

Kada se na pozornici 94. dodele Oskara u Dolbi teatru pojavio Eliot Pejdž, mnogi su protrljali oči i razmislili odakle im je poznat. Reč je o nekadašnjoj glumici Elen Pejdž, zvezdi filma "Džuno", koja je promenila pol i postala muškarac.

Holivudski glumac Eliot Pejdž, nekad poznat i kao Elen Pejdž, potpuno je prigrlio svoj novi identitet i ne libi se da golišavim fotografijama pokaže kako izgleda nakon promenio pol i operisao grudi kako bi postigao muževniji izgled.

35-godišnji Eliot je na svom profilu na Instagramu prošle godine objavio prvu fotografiju na kojoj pozira bez majice i na kojoj pokazuje svoje novo telo.

Eliot je u martu 2021. godine potvrdio medijima vest da se podvrgao vrhunskoj operaciji promene pola na svom transrodnom putovanju. Tačnije, bio je na operaciji kojom se uklanja tkivo dojke kako bi se postigao željeni muževniji izgled.

Hormonske terapije i razni zahvati urodili su plodom i nikad niko ne bi pomislio da je ovaj isklesani momak nekad bio žena.

"To je u potpunosti promenilo moj život", izjavio je za magazin Time i dodao da ga je operacija oslobodila od totalnog pakla koji je prolazio tokom puberteta i omogućila mu da se konačno pogleda u ogledalo.

"Srećan sam što ovo pišem i što sam ovde. Da sam konačno stigao do ovog mesta u svom životu. Zahvalan sam na neverovatnim ljudima koji su me podržavali na mom putu. Ne mogu dovoljno ni da izrazim kakav je izvanredan osećaj konačno voleti samoga sebe", zaključio je 35-godišnji glumac.

Njegova bivša supruga Ema Porter izjavila je da je jako ponosna na Eliota, ali ipak su odlučili da se raziđu i svako je krenuo svojim putem pa je Eliot u januaru podneo zahtev za razvod nakon tri godine braka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati