Poznati

Direktno.rs

21. 03. 2022. 20:04 2

Nataša Ninković o braku: Teška sam k'o tri tuča

Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac su zvanično 11 godina u braku, ali je par mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju. Odluku da opštinski ozvaniči svoj odnos doneo je kada su sinovi kretali u treći razred osnovne škole.

Kao i svi drugi supružnici tokom godina nosili su se sa raznim nedaćama, puno je tu bilo ljubavi, briga, kompromisa, razmirica...

- Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u g... Preosetljiva sam, uporedo teška, ne k'o jedan nego k'o tri tuča - ispričala je ranije ona, a potom se dotakla i odnosa sa suprugom.

- Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini - izjavila je. 

Brak Nataše Ninković, istina, nije uvek bio skladan, što je normalno i takav je slučaj kod većine parova. S godinama, međutim, glumica i njen izabranik uspeli su da pomire senzibilitete i spoje različitosti. Najviše ih oboje raduje kada odu u vikendicu Natašinog prijatelja i kolege Vojina Ćetkovića. Tamo uče da pecaju, uživaju u cvrkutu ptica i pogledu na reku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Politički kameleoni

Zoran Živković [12.06.2024.]




Video dana

Kreativna radionica

Anketa

Dokle može Srbija na Evropskom prvenstvu?

Rezultati