Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Hello ]

18. 03. 2022. 16:17 0

Marijana Mićić o majčinstvu: Zbunjenost je prisutna

- Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna - kaže glumica.

Voditeljka i glumica Marijana Mićić porodila se sredinom decembra i na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen partner Miloš dali ime Ana.Marijana se po rođenju ćerke nije oglašavala za medije, a u prvom intervjuu otkako se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi ona je otkrila kako su joj protekli prvi meseci sa naslednicom.

Kako je priznala još uvek se privikava na ulogu mame.

- Prošli su mi u magnovenju. Kada smo iz porodilišta stigle kući, kao da sam ušla u neki drugi život, kao da moje telo nije bilo ono odranije, kao da smo to bili drugi mi. Još se nisam srodila sa saznanjem da je Ana naše dete i da sam ja mama. Valjda je to nešto toliko veliko da organizmu treba vreme da se privikne. Rekli su mi da je taj osećaj normalan, ali ne i koliko će trajati - priča Marijana za „Hello” i dodaje da svu pažnju posvećuje novom članu proodice:

- Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna. Često su mi govorili: „Videćeš kako ćeš se osećati kada je prvi put ostaviš samu”, a nedavno se i to dogodilo. Pokazalo se da su bili u pravu kad su tvrdili da jedva čekaš da se vratiš kući, koliko god ti bilo lepo.

Naslednica Ana je preslikana tata, kaže Mićićeva ponosno.

- Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali deset muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh) Nije ona bez razloga MišAna.

Ponosna mama otkrila nam je da nju i tatu Miloša svi pitaju uspevaju li bar malo da odspavaju, a oni se noću samo jednom bude. Uz konstataciju da je Ana beba za poželeti poznata glumica i voditeljka je dodala:

- Pre nekoliko dana njenu lekarku sam zvala u 11 pre podne. Kad sam joj rekla “dobro jutro”, začudila se, a kad je čula da smo se upravo probudile, zaključila je da smo zaista srećni roditelji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati