Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

16. 03. 2022. 13:15 1

Biković: Misli se da u scenama seksa "mrsimo brke"

Glumac Miloš Biković gostovao je u jednoj emisiji, gde je istakao da su mu kolege kao porodica. Osim toga, govorio je o svojoj karijeri u Rusiji, ali i koliko je zahtevno snimati scene intimnih odnosa.

Biković je na samom početku istakao da je sa svim kolegama s klase, zahvaljujući profesoru Draganu Petroviću, jako dobar prijatelj.

- On nas je uputio jedne na druge i zato smo mi tako dobri prijatelji i cela naša klasa je kao porodica. Družimo se i kad god možemo se okupimo. Ta naša zimovanja uveli smo Tamara Dragičević i ja, isforsirali smo to. Obično sam ja taj koji nije tu i drago mi je što mogu da se iskupim, i da sam ja taj koji nas okuplja. To je prava prijateljska ljubav – rekao je glumac.

Na pitanje voditelja koji je razlog što naši glumci tako sjajne karijere ostvaruju u Rusiji, ali i u drugim zemljama, Biković kaže da je razlog u našem karakteru.

- U našem duhu, karakteru, to je ono što imamo. Ta sklonost ka improvizaciji i spontanosti, kod nas je živo sve što se gubi u savremenom svetu, mi i dalje pijemo kafu i družimo se. To nam čuva gipkost duha. Ako bih vam iskreno odgovarao na sva pitanja, većinom bih vam odgovarao sa „Nemam pojma“. Ali u ovom slučaju, čini mi se da je ovo pravi odgovor – kazao je Miloš Biković gostujući na K1.

– Mene su u Rusiji prihvatili kao glumca komedije - dodao je.

Objasnio je i da intimne scene na snimanju nisu onakve kako se to obično misli.

- Svi misle da u scenama seksa mi „omrsimo brke“, a to je u stvari jako nezgodno, 40 ljudi je u prostoriji, u nekom iznajmljenom stanu... Pa ti svi sugerišu iznad glave šta da radiš, reditelj, snimatelj...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati