Poznati

Direktno.rs

05. 02. 2022. 18:53 12

"Dve reči su mi bile najteže da izgovorim nakon zlostavljanja"

Glumica Milena Radulović opisala je detalje procesa oporavka nakon zlostavljanja koje je doživela od nekadašnjeg učitelja glume Mike Aleksića.

Milena je u emisiji "Ona se budi", koja se emituje na televiziji N1, opisala momenat koji joj je bio najteži kada se suočavala sa traumom.

"Psihološkinja mi je dala zadatak da je pogledam u oči i da joj sa punim poverenjem kažem da nisam kriva. Prošlo je više od 45 minuta dok se celo moje telo grčilo u pokušaju da to izgovorim. Kada sam uspela, zacenila sam se od plača", prisetila se Milena.

Glumica je govorila i o tome kako se osećala nakon zlostavljanja.

"To je jednostavno duboko gađenje i nepoštovanje prema sebi. Potpuna oduzetost u situacijama kada bi trebalo da se zauzmeš za sebe. Nisam mogla da se zauzmem za sebe ni minimalno, iako nisam rođena kao takva", ispričala je.

Milena je priznala i da joj nije bilo jasno kako je tako nešto moglo da se dogodi jer je u Aleksiću videla "drugog oca".

"Taj prelazak iz jednog porodičnog odnosa u odnos zlostavljača i žrtve je toliki šok da se čovek suštinski oseća kao da se to nije desilo. Nakon toga počinje da liči na neki san, ali telo, duša i glava znaju da nije", kazala je glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati