Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

15. 09. 2021. 12:02 2

Marina Tucaković životno ugrožena: Rak metastazirao

Tekstopisac Marina Tucaković, koja je imala napad gušenja i dijagnostifikovan joj je koronavirus, i dalje je na kiseoniku. Njen sin Milan Radulović Laća je otkrio da je mnogo lošije nego što se verovalo.

Marina je u teškom stanju i životno je ugrožena, rak sa kojim se godinama bori je metastazirao. Prema nekim beogradskim medijima ona je priključena na respirator, dok drugi pišu da nije. Marina Tucaković se trenutno nalazi na odeljenje intenzivne nege u KBC Dr Dragiša Mišović, ali nije na respiratoru, potvrđeno je za Nova.rs iz izvora bliskog porodici.

Posle jučerašnje drame koja se dešavala u porodičnom domu Tucakovića, Laća je na Tviteru napisao: "Rak s metastazama na jetri. Plućima. Mozgu. Kostima".

On je za medije ispričao da je njena saturacija kiseonika je bila pedeset, što je izuzetno loše. Danas je stanje malo bolje, te je saturacija na osamdeset osam, ali je lekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

„Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus“, rekao je Laća sinoć za Nova.rs.

„Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u Dr Dragiše Mišovića, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat“, rekao je Laća i dodao:

„Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu“, zaključio je Laća.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati