Poznati

Direktno.rs

10. 07. 2021. 16:02 0

Uništila mu brak: "Slala sam fotke oženjenom fudbaleru"

TV zvezda i bivša učesnica "Velikog brata" Rebeka Džejn najzad se oglasila nakon što je nedavno objavljeno da je koketirala sa bivšim fudbalerom i idolom brojnih Engleza Majklom Ovenom.

Legendarni napadač i osvajač Zlatne lopte iz 2001. godine je prevario suprugu s rijaliti zvezdom, ostrvski mediji objavili su razne "prljave" poruke koje su razmenjivali, a postoje i fotografije eksplicitnog sadržaja. Oven je Rebeku navodno zapratio na Tviteru još u martu, ali 21. juna su izašli sočni detalji njihovog koketiranja. Dopisivali su se danima, slali jedno drugom "bezobrazne" fotografije, a veruje se da je bilo i susreta uživo u tajnosti.

Legendarni Englez je u braku još od 2005. godine, a poznato je da je 2014. bio na ivici razvoda. To je objasnio i u autobiografiji koju je izdao pre dve godine.

- Sada kada je moja ideja da se rastanem sa Luizom 2014. godine napokon prošla, siguran sam da da će svi koji me poznaju sada reći da sam potpuno drugačija osoba - napisao je tada Oven.

U kolumni za Barnliy Ekspres se prvi puta oglasila i sama Rebeka (36), svesna da je napravila grešku s Ovenom.

- Poslala sam fotografije oženjenom muškarcu. Nije to trebalo daa učinim. Trebalo je zadržati platonsku komunikaciju. Poslednjih sam snedelja čula kako mi mnogi ljudi govore 'slobodna si, to nije bila tvoja odgovornost', ali i sama sam morala biti opreznija. Majkl je oženjen čovjek s četvero dece i u početku zaista nisam shvatala šta radim. Bila sam zatreskana u njega, ali kada su stvari postale malo ozbiljnije, samo sam se povukla - dodala je Rebeka.

Informacije koje su britanski mediji objavili pre nekoliko dana uveravali su da je nekadašnji napadač zatražio od Rebeke golišave fotografije: "Ne prepustite ništa mašti", bila bi jedna od poslanih poruka.

Prvi put su mediji o ovom skandalu pisali 21. juna, ali Oven se nije oglašavao po tom pitanju. Uglavnom je ostavljao po Tviteru komentare vezano za utakmice Engleske na Evropskom prvenstvu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati