Poznati

[ Izvor: Mediji ]

27. 06. 2021. 16:26 1

Merlin Menson odlučio da se preda policiji

Pevač Merlin Menson predaće se policijskoj upravi Los Anđelesa zbog dve krivične prijave za napad na snimateljku, koji se navodno dogodio na njegovom koncertu u avgustu 2019. godine, javlja magazin "People".

Nakon toga biće pokrenut postupak na Okružnom sudu u Nju Hempširu. Policija je nalog za hapšenje izdala pre mesec dana, u maju, no Manson nije pokazao nikakvu želju da se vrati u Nju Hempšir i odgovara.

U razgovoru za magazin "People" pevačev advokat Hovard King rekao je kako mu sud može izreći kaznu zatvora do jedne godine i novčanu kaznu od 2.000 dolara, nakon što je snimateljka tražila više od 35 hiljada dolara odštete, jer je mala količina sline došla u kontakt s njenom rukom.

Prema izjavama svedoka, Manson je ženu pljuvao i gađao je slinama.

- Nije tajna da Menson voli biti provokativan na sceni, naročito pred kamerama. Nakon što smo zatražili dokaze o navodnoj šteti, nikada nismo dobili odgovor. Ove tvrdnje su smešne, ali sarađivaćemo s vlastima -dodao je King.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Povratak u velikom stilu

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati