Poznati

Direktno.rs

09. 03. 2021. 16:53 3

Gazi petu deceniju: Sindi Models raspametila izgledom (FOTO/VIDEO)

Nekadašnja članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi, svojim izgledom pleni i u petoj deceniji, a svoje obožavatelje redovno zna da obraduje provokativnim fotografija i snimcima na svom Instagram profilu.

Naime, Sindi je ovog puta ispozirala na kauču bez odeće ogrnuta samo ćebencetom, tako da su u prvom planu njene duge prekrštene noge, ali i dekolte koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.Iako je Ivana "zgazila" u petu deceniju, svi su saglasni da izgleda nikad bolje, ali i da joj na ubitačnoj figuri mogu pozavideti i duplo mlađe žene.

Sindi je svojim izgledom opravdano oduševila mnoge, a kako na sebi očigledno nema brushalter, mnogi fotografiju zumiraju u predelu dekoltea, ali i u donjem delu ne bi li uočili ono što se možda na prvi pogled ne može videti."Ženo, ti si ubica koliko dobro izgledaš", "Ovo izdanje iz sobe je muški san, bukvalno", "Sindi nema konkurenciju", "Nije realno kakva si bomba", "Sve gori od tvog tela", "Ovo nije za one sa slabim srcem", "Vanvremenska žena" - samo su neki od komentara ispod Ivanine objave.

Sindi je takođe objavila i kratak video koji prikazuje pripreme za jedno od njenih fotografisanja, a video možete pogledati u linku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati