Poznati

Direktno.rs

12. 02. 2021. 14:00 0

Leptir "kvario" meč: Teniserka oduševila reakcijom (VIDEO)

Nije tajna da gde god da mlada japanska zvezda Naomi Osaka zaigra, brzo postane omiljena, ali najnoviji brižni momenat teniserke na Australijen openu u meču sa Žaber iz Tunisa (2:0) pokrenuo je lavinu ljubavi i podrške na Internetu.

Naomi Osaka (23) je obradovala mnoge ljubitelje tenisa svojim postupkom sa znatiželjnim leptirom koji tokom meča nije mogao da se odvoji od nje.

Meč je na trenutak morala da se zaustavi u drugom setu pošto ovaj "fan" nije mogao da se odvoji od Japanke.

Poveći leptir je prvo sleteo na Naominu nogu, a kada ga je teniserka nežno odvojila, ponovo je uzleteo i počeo da traži idealno mesto za sletanje na njenom licu. Osaka je sve vreme nežno postupala sa insektom i uporno ga sklanjala na neka bezbedna mesta, a baš taj postupak je oduševio mnoge korisnike društvenih mreža."Ovo je znak", "Ona je tako divna i prirodna da je leptir pomislio da je cvet", "Mislim da ovo znači da će ona osvojiti turnir", samo su neki od komentara.

Ipak bilo je i nekih koji su morali da spomenu Naominu večnu rivalku Serenu Vilijams - "Serena bi ga smrskala", "Svi znamo da bi neka druga teniserka drugačije postupila" i "Leptir koji zaobilazi Serenu" samo su neki od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati