Poznati

I. D.

04. 02. 2021. 09:42 0

Glumica priznala: Nije pametno zaljubiti se u rok zvezdu

Holivudska glumica Kejt Hadson osvrnula se na svoju ljubav prema muzičarima - za jednog je bila udata, za drugog verena, a sa trećim je i dalje u srećnoj vezi.

Hadson je ćerka poznate glumice Goldi Hon, ali je uspela da napravi sopstvenu karijeru, pa je danas retko porede sa majkom. Na velikom platnu je često birala da igra u romantičnim komedijama, a čini se i da joj je privatni život jednako uzbudljiv kao i onaj na filmu.

Kejt je bila udata za rokera Krisa Robinsona, frontmena benda "The Black Crowes", od 2000. do 2007. godine i tokom tog braka dobila sina Rajdera.

Nakon razvoda od Robinsona, Hadson je opet pala na šarm jednog rokera - u pitanju je bio frontmen britanskog benda "Muse", Met Belami. Bili su vereni i sa njim je dobila još jednog sina.Sa sadašnjim partnerom, muzičarom Denijem Fudžikavom, u oktobru 2018. godine je dobila devojčicu Reni Rouz. Očigledno je da je glumica "slaba" na rokere, a to je sada pojasnila.

- Volela bih reći da sam ja ta koja zapravo privlači muzičare, ali preočigledno je ipak da baš ja "padam" na muškarce iz te industrije. Da, privlače me muzičari i tačka! I znam kako to ljudi doživljavaju i što komentarišu: "Oh, sviđaju joj se samo rok zvezde, izlazi isključivo s njima", ili šta već, ali to zapravo nije istina - rekla je Kejt i dodala:- Razlog zbog kojeg se tako duboko povezujem s muzičarima je taj što se svi mi povezujemo s muzikom na način koji zapravo ne morate ni objašnjavati. To jednostavno osećaš i to je nešto što voliš. Iako se u njihov životni stil definitivno nije pametno zaljubiti - zaključila je kroz smeh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati