Poznati

Direktno.rs

03. 01. 2021. 11:24 19

"Episkope, ostavite homoseksualce na miru"

Glumica i producentkinja Bojana Maljević oglasila se na Tviteru povodom izjave episkopa Irineja o LGBT populaciji.

- Naš stav je sledeći: čovek je od Boga stvoren kao muž i žena, kao bračna zajednica, kao porodica, a ne kao "dvojica tatâ" ili "dve mame". Po ovoj stvari isto je učenje Biblije i Кorana. Homoseksualno ponašanje je neprihvatljivo i za Jevreje, i za hrišćane, i za muslimane, ali sadašnje vreme i davno prošlo vreme nisu isto vreme, tako da danas niko i nigde u kulturnom svetu ne kamenuje homoseksualce - rekao je episkop Irinej nedavno za list "Pečat".

Na ovaj stav reagovala je popularna glumica i producentkinja Bojana Maljević koja neretko korsti društvene mreže da iskaže svoje mišljenje o različitim društvenim temama.- Episkop bački Irinej bolje da ućuti, jer malo mi fali da njemu i celom Sinodu pojasnim šta je neprihvatljivo. A blizu je februar. Imam strogu zabranu lekara da se nerviram… Stoga, episkope, ne provocirajte moje strpljenje i ostavite homoseksualce na miru. Hvala - napisala je Maljević na Tviteru.Njena objava izazvala je mnoštvo podeljenih komentara, pa se glumica još jendom oglasila.

- Vidim brojne komentare i diskusije na moj gornji tvit. Moja tema u konkretnom tvitu čak nisu bila ni LGBT prava. Već hipokrizija u SPC. Ali zašto pojašnjavati? Ko je razumeo okej, ko nije šta mu mogu. U svakom slučaju rasprave i razmene mišljenja su u redu. Pozdrav svima - zaključila je Maljević.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati