Poznati

Direktno.rs

18. 12. 2020. 09:00 1

Kristofer Voken priznao da nikada nije uradio... ŠTA?

Gumac Kristofer Voken otkrio je tokom razgovora sa Stivenom Kolbertom da nikad u životu nije poslao mejl i da mu moderna tehnologija nije jača strana.

Ekscentrični glumac priključio se popularnom voditelju u intervjuu preko Zoom-a. Kolbert je pitao Vokena da li je istina da nikad nije posedovao kompjuter ili mobilni telefon.

- Neko je morao da dođe i složi mi sve ovo jer nemam mobilni telefon, a ni kompjuter - odgovorio mu je 77-godišnji glumac.Voditelj je glumca pitao i da li se "moralno, filozofski i emotivno suprotstavljao tehnologiji", ali čini se da to nije slučaj, već je, kako je rekao, sve do njega došlo prekasno.- Ima jedna stvar oko mobilnih telefona i takvih stvari: one su poput sata. Ako su vam potrebne, neko ih već ima - objasnio je Voken, a na konkretno Kolbertovo pitanje da li je ikada poslao nekome mejl, glumac je izričito negirao.- Ne. Ponekad kad sam na setu daju mi moblni. Ali to je više da oni mene mogu da pronađu. Ogrlica za praćenje. Ako želim da ga koristim, neko dođe i ukuca broj za mene - pojasnio je legendarni glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati