Poznati

Direktno.rs

15. 10. 2020. 13:54 0

Za nju vreme stoji: Marina iz "Mi nismo anđeli" u novoj ulozi (FOTO)

Glumica Milena Pavlović se posle uloge u kultnom filmu "Mi nismo anđeli" nije pojavljivala na malim ekranima, a sada je iznenadila gledaoce svojim povratkom i ulogom u seriji "Tate".

Milena se u seriji pojavljuje kao šefica socijalne službe, a fizički skoro da se uopšte nije promenila iako je od kultnog filma i uloge Marine, koja ju je proslavila, prošlo 28 godina.

Film "Mi nismo anđeli" snimljen je 1992. godine, a Pavlovićeva je tada imala 19 godina i mnogima je bila jedna od omiljenih likova u filmu.Nakon skoro tri decenije, Milena i dalje ima loknastu kosu i preoznatljiv osmeh, a nakon uloge u filmu Srđana Dragojevića koja je od nje za kratko vreme napravila zvezdu, rešila je da ne prihvata uloge jer joj slava baš i nije prijala.

- Radila sam dosta u pozorištu, izrodila sam troje dece, tako da ima vremena. Ima glumaca koji kažu da gluma nije trka na sto metara, nego maraton - rekla je glumica jednom prilikom i objasnila zašto je odbijala uloge.- Popularnost koju mi je donela Marina nije mi prijala. Nisam bila spremna na to. I dan danas smatram da je mnogo važnije ono što čovek uradi nego način na koji će to da objasni. Tada sam imala samo 19 godina. Odbijala sam ja i kasnije uloge, i na filmu i u pozorištu, ali nisu bile tog ranga - rekla je jednom prilikom Milena.

Glumica je u braku sa kolegom Milanom Čučilovićem i ima troje dece, ćerke Andrijanu i Olgu, kao i sina Vuka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati