Muzika

Direktno.rs

20. 12. 2022. 16:40 1

Oproštaj Karleuše i Ane Nikolić od Laće

Pevačice Jelenu Karleušu i Anu Nikolić veoma je uznemirila vest da je preminuo tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute.

Poznato je da je Jelena bila veoma bliska sa Marinom, ali i sa Laćom, a od njega se oprostila potresnom objavom na Instagramu.

- Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od ‘krvavih suza’ (ime poslednje pesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge, bola - počela je Jelena.

- Sve sam ja razumela i sve opraštala… a ovu tvoju poslednju poruku ću čuvati, kao i poslednje Marinine poruke… Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke… Talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju… Poslednji pozdrav - dodala je ona i objavila poslednju poruku koju joj je Laća poslao, a u kojoj joj se izvinjava za svaku uvredu.

Ana Nikolić takođe ne mođe da veruje da je Laća preminuo.

- Bio je moj prijatelj, drug, saborac i saradnik. Sin žene koju sam volela kao majku. Žene koja mi je bila kao majka. Bili smo jedno uz drugo u mnogim teškim momentima i vest o njegovoj smrti me je pogodila kao grom iz vedra neba - počela je Ana na Instagramu.

- Ne mogu da verujem da ga više nema, da me neće zvati u dva ujutru, da mi neće slati kilometarske glasovne poruke… Da me neće zasmejavati i nervirati. Bio je talentovan, nadaren poput svog oca i majke. Bio je umetnik, a umetnicima u ovom surovom svetu nije lako. Nadam se da će pronaći mir kraj svog brata i majke za kojima je mnogo patio - zaključila je pevačica.

Inače, Milan Radulović Laća je sa majkom Marinom napisao za Rastu, bivšeg muža Ane Nikolić, napisao pesmu "Adio amore".
Javno je rekao da su ti stihovi nastali posle njegove borbe sa zavisnošćuod narkotika.

- Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama. Da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: ‘Da, dobro sam ja’. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi kô mi. Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj… - stihovi su ovog hita.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati