Muzika

Direktno.rs

22. 05. 2022. 19:59 3

Snimali i pevali: Merlin oduševio Barane

Oko 10.000 ljudi okupilo se sinoć u Baru kako bi uživali u koncertu Dina Merlina i Senide. Koncert je bio organizovan u čast proslave Dana nezavisnosti Crne Gore.

Dino Merlin je publiku obradovao hitovima kao što su: Da šutiš, Kad si rekla da me voliš, Hajde noćas mi dođi, Moj je život Švicarska, Laku noć moja mala barbiko...

- Koncert je bio pravo osveženje posle koronavirusa i onoga što je ona odnela. Atmosferu je zagrejala Senida, a Merlin je nastavio u još boljem ritmu, pevajući nove i stare hitove u kojima smo svi uživali - kazao je gledalac koncerta za portal Dan.

Naime, na fotografijama se može videti da je većina prisutnih sve vreme snimala video zapise koje su kasnije objavljivali na društvenim mrežama. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati