Muzika

Direktno.rs

22. 05. 2022. 18:32 0

Ogoljena emocija Kikija Rahimovskog (VIDEO)

Hrvatski muzičar Kiki Rahimovski objavio je novi singl. Nakon nastupa na prošlogodišnjem izdanju Dore, Kiki predstavlja pjesmu “Atlantida”, na kojoj ponovo ostvaruje saradnju s poznatim autorima Dušanom Bačićem i Dejanom Nikolićem.

Potencijalni radijski hit zabeležio je značajan rezultat pre službene objave, i to na festivalu “Beogradsko proleće 2022”, gde je odneo nagradu za najbolju kompoziciju festivala. Za ovu emotivnu baladu Kiki Rahimovski predstavlja i spot za koji režiju potpisuje Dušan Bačić.

Emotivan je bio koncert Parnog valjka organizovan u čast prerano preminulog Akija Rahimovskog, inače Kikijevog oca. Uz brojne zvezde koje su dostojanstveno ispratile jednog od najvećih pevača naših prostora, po mnogima najupečatljivi nastup imao je upravo Kiki Rahimovski.

Nakon večeri za pamćenje u zagrebačkoj Areni, Kristijan je odlučio da podari obožavaocima pesmu za koju je lično vezan. Iskrenu, ogoljenu emociju sigurno će prepoznati svi ljubitelji dobre muzike, a “Atlantida” će još dugo ploviti talasima domaćih i regionalnih radijskih stanica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati