Muzika

[ Izvor: Mediji ]

17. 05. 2022. 16:56 0

Ko je bio Igor Starović?

Frontmen grupe "Divlji kesten" Igor Starović umro je danas, posle kraće bolesti, u 56. godini. Igor Starović je proveo 10 godina u popularnom bendu, od 1992. pa sve do 2002. kada se bend razišao.

Tokom ovog perioda važio je za pravog zavodnika i srcelomca, te je imao veliki broj obožavateljki koje su bile opčinjene njime.

Grupa "Divlji kesten" pravila je haos na koncertima. Svi su pevali u glas hitove poput: "Nataša", "Oči zelene", "Ko će suze da ti briše" i "Rođendan".

Godine 2002. grupa se razišla, a Igor se povukao sa muzičke scene. Nakon 11 godina, tačnije 2013. se pojavljuje kao učesnik tadašnje popularne "Farme" gde mu je naglo pozlilo te je završio u bolnici.

Zdravstveno stanje od tada mu se znatno popravilo, ali Igor se skroz povukao u ilegalu.

Igor Starović je, inače, po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a ovu pasiju negovao je do kraja života. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka.

Starović je bio u vezi sa voditeljkom Draganom Katić. Igor je o svojoj velikoj ljubavi i javno govorio.

- To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama je bila pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja- rekao je on tada.

Poznati muzičar je tada rekao kako se u tom periodu mnogo radilo, te su oboje imali malo vremena da se posvete jedno drugom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati