Muzika

Direktno.rs

09. 05. 2022. 17:29 1

Motiviše do "max": Ovo je najbolja pesma za teretanu! (VIDEO)

Većina ljudi ne može ni da zamisli jedan trening bez omiljenih pesama. Nije važno da li imate slušalice na ušima ili muzika dopire sa razglasa u teretani, vi ćete jednostavno biti eskplozivniji, motivisaniji i zadovoljniji.

Stvar je ukusa, naravno, pa svako bira sebi ono što voli da sluša, no ako pitate vlasnike teretana i fitnes centara, oni će vam uvek reći da su strane "brze" pesme najprikladnije za puštanje i da se uz njih najviše radi.

Spotify, poznata onlajn platforma za slušanje muzike i pravljenje plejlista, radio je istraživanje i pronašao koja je najbolja muzika za trening i motivaciju.

"Muzika može biti odlična za motivaciju za vežbanje, sve dok je to prava muzika", poručio je Spotyfijev ekspert za trendove Šanon Kuk, rekavši da najbolju muziku za trening i motivaciju stvaraju Drejk, Eminem, Kanje Vest, Rijana, Sia, Dejvid Geta...

Tempo i ritam su ključni u odabiru pesama, ali postoje i mnogi drugi faktori koji će uticati na to da vas neka pesma stimuliše u teretani i da vam prija kao nijedna druga.

Prema Spotyfijevom istraživanju, pobedu odnosi pesma "Till I Collapse" koju izvodi Eminem.

Na listi su još Dejvid Geta s pesmom Hey Mama, Bijons "7/11"...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati