Muzika

Direktno.rs

07. 05. 2022. 20:08 1

Biber: Mislio sam da će brak rešiti probleme, ali nije

Pevač Džastin Biber otkrio je da je doživeo "emotivni slom" nakon što je shvatio da brak sa Hejli neće rešiti njegove probleme. Biber je pričao o iskustvu bračnog života sa suprugom Hejli, ali i potvrdio da je njegov novi studijski album pri kraju.

- To je putovanje. Sećam se kada sam se oženio, emotivno sam se slomio jer sam mislio da će brak rešiti sve probleme koje imam, ali nije - rekao je Biber i shvatio je da je to pomalo licemerno. - Želiš da tvoja žena radi nešto što ne radiš, a onda je teško pogledati se u ogledalo i shvatiti - čoveče, možda nisi osoba kakva si nužno mislio da jesi - rekao je Biber i dodao da je to samo rezultat njegovih trauma i životnih okolnosti.

Iza para je težak period jer je njegova supruga imala mali moždani udar, a potom i srčani udar. Ipak, uspeo je da se posveti muzici uprkos tome što je prošle godine objavio šesti studijski album Justice.

- Mislim da još nema datuma, ali znam da završavamo. Zvuči jako dobro. Zaista sam uzbuđen zbog toga - otkrio je Biber i dodao da će se pojaviti na novom albumu i jedan od muzičara, Džon Majer, za koga je Biber priznao da mu se divi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati