Muzika

Direktno.rs [ Izvor: K1 ]

07. 05. 2022. 09:00 0

Glumica u muzičkim vodama: Prvi album Anje Alač "Nebo"

Rođena u glumačkoj porodici, talentovana Anja Alač krenula je, očekivano, stopama svojih poznatih roditelja. Ipak, ljubav prema muzici nikada nije krila, a nedavno je rešila i da je ostvari.

U saradnji sa profesorom muzike Borisom Bunjcem Anja je nedavno osnovala duo Elar i objavila album "Nebo" na kome se nalaze pesme čiji je tekst sama napisala.

Anjina glumačka darovitost prenesena je i na muziku, a profesor Bunjac ispratio je njene korake melodično i verno njenom i njihovom zajedničkom izrazu i poruci koju donose.

Gledaocima televizije K1 otkrila je da iako je oduvek volela muziku, nije mogla ni da zamisli da će uz glumu profesionalno početi da se bavi i pevanjem.

- Završila sam klavir i volim da pevam, a napisala sam i nekoliko pesama. Mada, pošto su intimne, nisam imala nameru da ih bilo kome pokažem. Neko piše dnevnik, a ja pišem stihove. Pesama je bilo nekoliko, a onda sam poželela da ih napišem još i „zaokružim“ u celinu. Na kraju ih je bilo 12, a glavni motivi su patnja i ljubav, ili jednom rečju, život. U jednoj predstavi sam imala zadatak da otpevam pesmu i tako je spontano došlo do saradnje sa Borisom Bunjcem koji je profesor na Muzičkoj akademiji u Nišu i svira u Beogradskoj filharmoniji. Album se zove "Nebo" – kazala je Anja Alač u emisiji "Kec na jedanaest".

– Prvi spot režirao je moj brat Ivan - dodala je ona.

Upitana kako je sa bebom, sa širokim osmehom kazala je "veoma dinamično" a potom otpevala nekoliko poznatih hitova u studiju.

- Sin u septembru puni godinu dana i to će biti trenutak kada ću se vratiti na pozorišnu scenu. Mama mi pomaže, kako da ne. Njen duh je pokretački, i za mene, i za sve u čijoj se blizini nađe. Ponekad je pitam: Pa čekaj ko je mlađi, ti ili ja? Mislim da mnogo više radi sada, u penziji, nego ranije – rekla je mlada glumica sa prepoznatljivim širokim osmehom.

Roditeljstvo ti ulije želju da budeš još bolji čovek, kada vidiš koliko to malo biće gleda u tebe i ugleda se na tebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati