Muzika

Direktno.rs

05. 01. 2022. 13:11 1

Nikad viđene fotografije Magi, Milana i ostalih iz EKV-a

Zadužbina Milana Mladenovića je na svojoj Fejsbuk stranici objavila nikad viđene fotografije članova benda Ekatarina Velika. Na slikama se nalaze Bojan Pečar i Milan Mladenović na jednoj, odnosno Margita Stefanović Magi i Srđan Žika Todorović na drugoj.

- Bojan i Milan / Magi i Žika iz arhive oštrog oka Vuka Vidora. Ove možda i nikada ranije viđene fotografije nastale su na snimanju albuma "Samo par godina za nas" 1989. godine.

Hvala Vuku što je zavirio u svoju arhivu, a pozivamo i vas da učinite isto i da direktno učestvujete u stvaranju jedinstvene arhive Zadužbine, koju planiramo da učinimo dostupnom kao javno kulturno dobro. Ukoliko ste voljni da unapredite fond Zadužbine, a posedujete fotografije, video snimke, novinske isečke, omote ploča, kaseta, ulaznice sa koncerata EKV-a, Katarine II, Limunovog drveta, Šarla akrobate, Angel's Breatha, autograme ili bilo koji drugi materijal, pišite nam na arhiva@milanmladenovic.com - navodi se u objavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati