Muzika

Direktno.rs [ Izvor: K1 ]

23. 12. 2021. 17:56 1

Bebek objavio pesmu sa sinom, ima i za ćerku

Otac i sin, Željko i Zvone Bebek, uključili su se danas iz svog doma u emisiju "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i govorili o novoj pesmi "Kakav otac, takav sin" u kojoj se Zvone prvi put našao u ulozi vokala.

- Zvone studira Rok akademiju i klavir, a u bendu je prevashodno gitarista. U našoj pesmi 'Kakav otac, takav sin' prvi put se predstavio kao pevač i sjajno mu ide, mada ume da peva i prateće vokale na našim svirkama i koncertima – kazao je Željko na K1.

– Kao i svaki otac, voleo bih da me Zvone 'prešiša' u svakom smislu. Ono što za sada mogu da kažem jeste da je na sceni baš onakav kakav bi trebalo da bude.

Željko Bebek na novom albumu "Mali oblak ljubavi" ima i pesmu posvećenu ćerki.

- Ova pandemija je uz sve loše donela i mnogo toga dobrog. Na primer, mnogo sam vremena proveo sa porodicom, a u krugu najbližih ću provesti i novogodišnju noć. Imam pesmu posvećenu ćerki na novom albumu, 'Kćeri moja' se zove, a sa sinom sam otpevao pesmu i ja sam presrećan čovek. Pošto nismo mnogo putovali i nastupali, imali smo dovoljno vremena da u studiju napravimo sjajan novi album koji je poklon svim ljubiteljima naše muzike. To je znak zahvalnosti za svu podršku i ljubav, i za vetar u leđa koji mi pružaju decenijama – kazao je Bebek.

Zvone je kazao da iako još nije napunio 19 godina, sa ocem već dugo svira i nastupa.

- Na sceni smo zajedno već četiri godine i svi koji su nas slušali znaju koliko dobro 'prašimo' zajedno – rekao je mladi Zvone Bebek sa osmehom.

- Tata i ja imamo naše muške razgovore pred nastup i sjajno smo usklađeni. Radujemo se koncertima u velikim dvoranama i nadamo se da će nam se ta želja obistiniti sledeće godine!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati