Muzika

Direktno.rs

24. 12. 2023. 07:00 0

Marajin božićni hit nastao iz tuge

Maraja Keri, američka pevačka diva, otkrila je u jednom intervjuu da je inspiraciju za božićni hit "All I Want For Christmas Is You" pronašla u tužnim momentima iz detinjstva.

Maraja je poznata kao veliki fan božićnih pesama i praznične atmosfere, a njena numera "All I Want For Christmas Is You"  jedna je od najpopularnijih, ali i najomraženijih pesama na svetu.

Ljubitelji praznika i romantične duše ovu kompoziciju obožavaju, dok su oni cinični skloni da je kritkuju zbog jednostavnog teksta. Maraja se, pak, na kritike ne osvrće, a razlog tome je činjenica da je inspiraciju za ovu pesmu dobila nakon traumatičnih događaja u detinjstvu.- Znam da je to kao, "ha ha, ona voli Božić", ali ja ga stvarno i bukvalno volim. Znam da me ismejavaju, ali to je u redu - izjavila je pevačica i otkrila da njezina opsednutost božićnim praznicima dolazi iz tužnih dečjih dana kada je o porodičnom Božiću mogla samo da sanja i da ga priželjkuje.

Sve to otkrila je u razgovoru s manekenkom Naomi Kembel u njenoj Jutjub emisiji "No Filter With Naomi".- Bila sam tužno dete koje je želelo da Božić bude predivan. Želela sam pravu porodicu koja brine o meni, da tu brigu ne unište, a oni su to uništavali iz godine u godinu - priznala je Maraja koja je danas majka blizanaca koje je dobila s bivšim suprugom Nikom Kenonom.

Njen hit "All I Want For Christmas Is You" objavljen je 1994. godine, a prošle godine je prvi put dospeo na vrh Bilbordove liste, zbog čega se, kako je navela, osećala spokojno.- Gledala sam u božićno drvce i osećala sam mir. Bio je to neverovatan trenutak za mene. Među svim mladim muzičarima snaga moje pesme je uspela da se probije. Godinama je ta pesma na vrhu mnogih lista, ali nisam bila skoncentrisana na to, ali moji obožavatelji, najbolji ljudi na svetu, to su mi omogućili - zaključila je Maraja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati