Film i TV

09. 05. 2022. 09:00 0

Bili su najslavniji par Holivuda, a sada? (FOTO)

Demi Mur i Brus Vilis važili su za najzgodniji par Holivuda 90-ih. Upoznali su se na snimanju filma i ubrzo zasnovali porodicu. Iako njihov brak nije opstao, i dalje imaju blisku vezu na kojoj su im deca zahvalna.

Kada se brak raspadne i u porodici ima dece, onda postoji rizik da razvod bude traumatično iskustvo za potomstvo, posebno ako su roditelji poznati i to se sve provlači po vestima i novinama. Na sreću, takav problem nisu imala deca jednog od najvećih holivudskih parova - Brusa Vilisa i Demi Mur. Iako je njihov brak prekinut posle 11 godina, uspeli su da pronađu način da stvore dobru atmosferu. Njihove odrasle ćerke to cene, a to je izraženo rečima jedne od njih - Rumere Vilisa, koja je krajem oktobra ove godine u intervjuu za "Pipl” ispričala o bliskom odnosu svojih roditelja.

- Svi smo se jako trudili da iskreno pričamo o onome što je važno. Neverovatno sam im zahvalan što se nikada nisam osećala prinuđeno da biram između njih dvoje - rekla je ona.

- Moji roditelji su uložili veliki trud da naša porodica dobro funkcioniše. Imam mnogo prijatelja čiji su se roditelji razveli. Gledala sam kako ih okreću jedne protiv drugih ili ih teraju da izaberu stranu. Zahvalna sam što nikada nisam morala to da uradim jer je za moje roditelje porodica uvek bila prioritet - dodala je ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa.

Glumci su primer kako pravilno urediti odnose jedni sa drugima, čak i pred kraj braka. Godine 2020., fotografija kuće Demi Mur, u kojoj je Brus Vilis takođe proveo period karantina , bila je hit na vebu .

Veza Brusa Vilisa i Demi Mur je u osnovi bila nesreća. 1987. "Zaseda" je premerno prikazana u Los Anđelesu. Jednu od glavnih uloga u produkciji igrao je Emilio Estevez , koji se na događaju pojavio sa svojom tadašnjom partnerkom. Bila je to Demi Mur, koja je tada sticala popularnost u Holivudu.
Među pozvanim gostima bio je i glumac akcionih filmova Brus Vilis. Prvi susret sa Demi Mur nije izazvao leptiriće u stomaku, iskre strasti ili čaroliju u očima. U stvari, bilo je drugačije. Glumica u autobiografiji "Iznutra" prisetila se:

- Bio je hrabar i pravi džentlmen, ali na svoj bezobrazan i glasan način.

Nakon premijere, njih dvoje se zabavili na after partiju. Tada je Brus Vilis zatražio od Demi Mur broj telefona. Žena je to napisala na glumčevu ruku. Na povratku ka kući se desio događaj koji je bio značajan za glumicu.

- Dok sam išla kući, jedna limuzina se zaustavila na semaforu. Videla sam Brusa i njegove drugare kako vire sa krova auta i dozivaju me. Za mene je to bio dobar znak da obratim pažnju na ovog čoveka - rekla je Demi.

Ubrzo je Demi Mur raskinula sa Emiliom Estevezom i uspostavila kontakt sa Brusom Vilisom. Njihova veza se razvijala veoma brzo, par se pojavljivao zajedno u različitim prilikama i izazivao veliku medijsku pažnju . Vilis je bio galantan i impresionirao je mlađu damu kada ju je vodio na putovanja svojim privatnim avionom. Tokom jednog od takvih neočekivanih putovanja, par se našao u Las Vegasu, gde ju je – kako Mur podseća u knjizi – njen voljeni iznenadio:

Samo je rekao "Mislim da bi trebalo da se venčamo." Ranije smo se u avionu šalili o tome, ali odjednom - već u Las Vegasu - znala sam da se ne šali.

Brus Vilis i Demi Mur venčali su se 21. novembra 1987. u svom hotelskom apartmanu. Samo nekoliko ljudi je bilo svedok ovog događaja. Nakon povratka u Holivud, mladenci su imali pravo venčanje . Na venčanje su pozvali mnogo velikih zvezda, a ceremoniju venčanja je izveo pevač Litl Ričard.

Demi Mur je kasnije priznala da je zatrudnela prve bračne noći. Kada se rodila prva ćerka para, par se preselio u veliku kuću u Ajdahu. Tu su se narednih godina rodile još dve ćerke. Supružnici su važili za savršen par: talentovani, uspešni, a pre svega porodični i odani jedno drugom .

Brus Vilis je veliku slavu stekao u filmu „Umri muški“, a Demi Mur je impresionirala nastupom u produkciji "Duh“. Naredne godine su samo potvrdile njihove veštine i obezbedile sve veću slavu . U avgustu 1991. godine, u sedmom mesecu trudnoće, Demi Mur se pojavila gola na naslovnoj strani časopisa Vaniti Fair .

Život glumačkog para bio je izuzetno intenzivan. Uporedo sa uzastopnim filmskim predlozima i većim uspesima na blagajnama, njihov kalendar se punio do vrha. Supružnici su vrlo često morali da napuste svoj rodni Ajdaho zbog Holivuda. Već 1993. počele su da se šire glasine o problemima koje su imali Brus Vilis i Demi Mur.

Dok je par dugo negirao bilo kakve spekulacije o bračnim problemima, 1998. godine Demi Mur i Brus Vilis izjavili su da im se putevi razilaze. Njihov brak se završio posle 11 godina .

Nakon razvoda, Demi Mur se udala za mnogo mlađeg glumca Eštona Kučera , za koga se udala 2005. Brus Vilis se ne samo pojavio na venčanju, već se i sprijateljio sa novim mužem svoje bivše žene . I sam se povezao sa preko 20 godina mlađom manekenkom Emom Heming sa kojom je dobio dvoje dece.

Mur je jednom je imala pobačaj, a zatim nije mogla ponovo da zatrudni. To je izazvalo problema u braku, što je rezultiralo i razvodom 2011. U teškim trenucima podršku joj je davao bivši muž koji joj je ostao prijatelj i imao odlične kontakte sa ćerkama. Demi Mur i Brus Vilis sa suprugom, decom i ćerkama iz prethodnog braka stvorili su jedinstvenu porodicu .

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati