Film i TV

Direktno.rs

05. 05. 2022. 13:19 0

Premijera "Top Gun: Maverick", Kruz sleteo helikopterom

U tipičnom Tom Kruz maniru. Tako bi se mogla opisati premijera dugoočekvianog (i više puta odlaganog) filma "Top Gun: Maverick". Nisu želeli tradicionalni crveni tepih na Holivud Bulevaru. Umesto toga, uoči svetske premijere u Kanu za nekoliko nedelja, Paramount je akciju predstavio u San Dijegu, i to na nekadašnjem nosaču aviona USS Midway - na koji je Kruz sleteo helikopterom.

Šta reći nego - pravi potez za akcionu zvezdu.

Glumac, koji inače ima dozvolu za vožnju helikoptera, sleteo je na crveni tepih u velikom maniru, dočekan armijom uzbuđenih fanova, šaleći se kako je uber bio drugi, ali vrlo jednostavan izbor.

Da bi se sa svim baš preteralo, premijeru su ispratili i letovi borbenih aviona, uniformisana lica i velike zvezde ovog filma.

Prošlo je 35 godina od originalnog "Top Gun" filma, a o nastavku se raspravlja već deceniju, rekao je producent Džeri Brukhajmer. Režiser Džozef Кosinski predstavio je Kruzu i kreativnom timu priču o Maveriku, zajedno sa idejom postera i lookbook-om, i „nakon što je završio, Tom je izvadio telefon i nazvao Paramount i rekao: 'Snimam još jedan film o Top Gun-u,", rekao je Brukhajmer za The Hollivood Reporter.

Producent je takođe potvrdio da Kruz zaista stoji iza svih akcionih scena.

- Svaki put kada ga vidite kako leti, to je on u tom mlaznjaku - rekao je i dodao da se nijedna vratolomija ne smatra preteškom za ovu zvezdu:

- Ne možete povući Toma Кruza za rukav. On će uraditi ono što će uraditi.

Pored zvezdane ekipe novih pilota — uključujući Majlsa Telera, Glena Pauela, Luisa Pulmana, Džeja Elisa, Moniku Barbaro, Denija Ramireza i Grega Tarzana Dejvisa — film će obeležiti povratak jednog od favorita originala - Vala Кilmera.

- Tom je rekao: ’Neću snimati film bez Vala‘ i naravno morali smo da razgovaramo sa Valom; bio je spreman, pomogao je da napravimo scenu - priseća se Brukhajmer o glumcu koji je izgubio glas nakon borbe sa rakom grla.

- Bio je to veoma emotivan dan – videli ste Maverika i Ajsmena ponovo na ekranu posle 36 godina.

Šta reći osim - jedva čekamo. U međuvremenu, pogledajte trejler:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati