Film i TV

Direktno.rs

19. 03. 2022. 19:20 14

Ivanović o Jovani Joksimović: Dan kad će sve isplivati

Ivan Ivanović, poznati voditelj i novinar, na svoj način je komentarisao sukob Jovane Joksimović i Mlađana Đorđevića, koji je Aleksandra Vučića nazvao izdajnikom. Nakon toga glavna urednica Tanjuga i jutarnjeg programa na TV K1 je lidera pokreta "Oslobođenje" izbacila iz studija, a Jovana je dobila par značajnih saveta.

- Ovde isto imamo nekoliko slojeva. Prvi sloj je jedan pozitivan, a to je da ste imali priliku da upoznate Jovanu Joksimović, pravu pravcatu Jovanu Joksimović. Drugi sloj je interesantan. Ne znam zašto zoveš u emisiju nekoga ko te nervira, da li on treba da bude tu ili ne treba da bude tu uopšte. Ako si nekoga nešto pitao, valjda ga pustiš da kaže, ako ćeš da izbaciš, izbaci ga - istakao je domaćin emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i dodao čemu se još čudio.

- Sav taj haos koji se desio, haos u kome Nenad Čanak ćuti, da li ste to ikada videli? (...) I treći sloj koji je užasno važan. Jednoga dana će zaista sve isplivati i jednoga dana će se stvarno sve znati. I taj dan dolazi brže nego što mislite. I jedan mali savet - ako si vlasnica televizije budi vlasnica, nemoj da vodiš emisije, to ne može da se pomeri. Jer kad te neko iznervira, ti bi ga, naravno, izbacila sa svoje televizije, ali ipak, kako bih ti rekao, nemoj da zaboraviš to (smeh).
Podsetimo, na televiziji K1 tokom jutarnjeg programa, došlo je do sukoba između lidera "Oslobođenja" Mlađana Đorđevića i vlasnice televizije i urednice jutarnjeg programa Jovane Joksimović.

- Pa znate li vi šta je ova televizija i čija je ovo televizija? I nije ovo isto. Hoćete to da mi kažete? Tanjug ste tek tako kupili, dobili… To hoćete da mi kažete? Pa šta mislite, da se ja zakopčavam na leđa? - upitao je Đorđević Jovanu.

- Ja vam kažem šta je tema. Da ste imalo pristojni znali biste da kad vas neko pozove na neku temu i razgovarate... Kažem vam da ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik - odgovorila je Joksimovićka.

Nakon toga su puštene reklame, a video njihovog verbalnog sukoba masovno se delio na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati