Film i TV

Direktno.rs

18. 03. 2022. 19:25 0

Glavna uloga u "Mi nismo anđeli" nije bila za Marinu

Glavnu žensku ulogu u ovom filmu, umesto Milene Pavlović, zamalo je odigrala naša druga poznata glumica.

Film “Mi nismo anđeli” obožavaju sve generacije, a replike iz ovog kultnog ostvarenja znamo napamet. Međutim, da li u ovim čuvenim ulogama možete da zamislite nege druge glumce?

Glavnu žensku ulogu u ovom filmu, umesto Milene Pavlović, zamalo je odigrala naša druga poznata glumica.

Prilikom izlaska DVD izdanja filma “Mi nismo anđeli”, pravljen je i film o filmu, pa smo tako imali i priliku da vidimo probna snimanja i kako se neke druge glumice snalaze u ulozi Marine, devojke koja je zaljubljena u lik Nikole Koje i koja će sve učiniti da na kraju završi sa njim.

Milena Pavlović je dobila ulogu, kao studentkinja treće godine fakulteta, a mnoge glumice su bile na audiciji. Među njima je bilo desetak glumica u najužem izboru, pa je tu bila i tada glumica na početku svoje karijere, ni manje ni više nego Ivana Mihić.

U jednoj od scena vidimo Ivanu Mihić koja kuje plan sa Brankom Katić kako da sustigne Nikolu i kaže mu da je trudna.

Ivana Mihić ipak nije dobila ulogu, ali naravno to je nije zaustavilo u bavljenju glumom. Neku godinu kasnije je zaigrala u seriji “Srećni ljudi” lik pevačice Keti koja je bila u vezi sa Buletom Goncićem, kao i u seriji “Gore dole”, najstariju ćerku centralne porodice Jakšić kroz koju smo pratili raspad bivše države. Poslednjih godina gledali smo je u serijama “Moj rođak sa sela” i “Vojna akademija”.

Kako trenutno pauzira kada je filmska umetnost u pitanju, Ivana se posvetila pisanju. Ipak, mnogo je onih kojima nedostaje da je gledaju u pozorištu.

– Silom prilika i događaja odvojila sam se na neko vreme i od glume i od produkcije. Srećnom me čine smeh mojih sestričina Noemi i Anael, duhovitost mojih bratanaca Saše i Nikole. I sa familijom i sa mnogobrojnim prijateljima čujem se često putem Facetime ili Vibera i sličnih aplikacija… Strpljivo čekamo da pandemija prođe, pa da obnovimo stari način komunikacije, zagrlimo se… U slobodno vreme volim da slikam, da pravim kolaže, gledam putopisne emisije, slušam muziku, vežbam – izjavila je ranije Ivana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati