Film i TV

Direktno.rs

06. 02. 2022. 07:00 1

Sara Džesika o koleginici: Ne bi bilo ok da se Kim vrati

Slavna glumica Sara Džesika Parker je u novom intervjuu za Variety otkrila da ne želi da se u seriju vrati Kim Katral i preuzme ulogu Samante Džons, ulogu koju je glumila u prvoj sezoni.

Sara je u intervjuu ispričlada da možda i ne bi bilo fer da se Kim vrati snimanju, a zamerila joj je to što je u prošlosti iznosila previše detalja o snimanju prve sezone.

"Ne mislim da bi bilo okej da se Kim vrati da snima seriju zato što je u prošlosti podelila previše toga s javnosti", rekla je Sara pa dodala:

"Nisam učestvovala u tome niti pročitala te članke, ali su me ljudi redovno obaveštavali".

Naime, glavna zvezda serije otkrila je i kako Kim nije bila ni pozvana za snimanje nastavka serije.

"Nakon što nismo snimili film i nakon što studio nije mogao da ispuni ono što je ona želela, morali smo iznova da slušamo šta je njoj bilo važno. To se, nažalost, nije poklapalo s onim što je nama bilo važno ili potrebno", ispričala je Sara, pa istakla da postoji vrlo jasna linija između Samante i Kim.

Kako kaže glumica, lik Samante nije otišao, već je tu i njen lik ispunjen je poštovanjem i elegancijom.

"Ona nije zlikovac, ona je ljudsko biće koje je imalo osećanja prema ljubavnoj vezi. Mislim da smo pronašli način da to rešimo što je bilo potrebno za ljude koji su ju voleli".

Podsetimo, nakon godina nagađanja o svađama koje su se događale tokom snimanja kultne serije "Seks i grad", Kim Katral u 2018. godini pokrenula je žestoki napad na Tviter profilu u kojem je kolegicu Parker nazvala "okrutnom", a zatim i otkrila sve detalje sa snimanja.

Iako je Džesika Parker samo zaobišla njene prozivke i izrazila joj saučešće kada joj je preminuo brat, Kim joj je uzvratila:

"Nisi mi prijateljica".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati