Film i TV

Milan Zarić

24. 09. 2020. 15:39 14

Ivan: TV Prva, ko je dao Vesiću naš predlog ugovora?

"Bilo bi lepo da televizija Prva objasni kako je nepotpisani predlog ugovora između njih i mene završio u rukama Vesića. Zar tamo ne postoji član da ugovor ne predstavlja poslovnu tajnu?", pitao se voditelj Ivan Ivanović.

Večiti zamenik gradonačelnika Goran Vesić ne bira načine i sredstva da se obračuna sa neistomišljenicima, neretko je znao da vređa one koji se nisu slagali sa njegovim "remek-delima" u Beogradu, prekopavanjima ulica, preslaganjem kocki, megalomanskim spomenicima, palmi na Kalemegdanu... Tako je na najprimitivniji način vređao Dragoljuba Bakića, Gorana Markovića, Matiju Bećkovića, Dušana Petričića, a sada je red došao i na Ivana Ivanovića. 

Tako je na papiru drugi čovek Beograda, a u realnosti prvi "skakao" sa televizije na televiziju kako bi pljuvao Ivana Ivanovića, a poslednje u nizu Vesićevo gostovanje koje je podiglo buru bilo je ono na TV Happy.

Tu je Vesić pričao o Ivanu Ivanoviću, a između ostalog i o njegovom predlogu ugovora sa televizijom Prva, te je istakao da je "voditelj po emisiji imao 17.000 evra".

Ostaje pitanje samo kako je taj ugovor došao u ruke zamenika gradonačelnika, što se na Tviteru zapitao i Ivanović.

- Bilo bi lepo da televizija Prva objasni kako je NEPOTPISANI PREDLOG ugovora između njih i mene završio u rukama Vesića? Zar tamo ne postoji član da ugovor predstavlja poslovnu tajnu? Aj' sad, nismo ga potpisali - rekao je Ivanović i zaključio:

- Opet, nije loše da ljudi vide šta sam bacio da bih bio slobodan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati