Film i TV

Direktno.rs

21. 09. 2020. 16:17 0

Bez crvenog tepiha: Emi nagrade stigle u dnevne sobe! (VIDEO)

Dodela Emi nagrada ove godine održana je virtuelno, a iako su se dobitnici nagrada i učesnici događaja javljali iz svojih dnevnih soba i nije bilo crvenog tepiha, zanimljive i ekskluzivne kreacije nisu izostale ni sinoć.

Domaćin ceremonije u praznom Stejpls centru u Los Anđelesu bio je komičar Džimi Kimel kojem se pridružilo nekoliko gostujućih prezentera među kojima se našla i Dženifer Eniston, dok je većina dobitnika govore održala od kuće.

Televizijske serije "Schitt's Creek" i "Succession" najveći su dobitnici ovogodišnje dodele Emija. Kanadski "Schitt's Creek" osvojio je čak devet nagrada, čime je oboren rekord u broju Emija za komediju. Serija je prikazivana od 2015. godine a ove godine je emitovana šesta i poslednja sezona.

Američka satirična komedija "Succession" nagrađena je glavnom nagradom, za najbolju dramsku seriju, a Emija je dobio i glavni glumac Džeremi Strong. Serija u produkciji HBO osvojila je i nagrade za najbolji scenario i režiju.

- Ovo je tako lep trenutak, ali tužno je što ne mogu da budem zajedno sa ekipom koja je radila na seriji - rekao je Džesi Armstrong, tvorac serije, u obraćanju iz Londona.

Armstrong je tokom obraćanja kritikovao Donalda Trampa, američkog predsednika i Borisa Džonsona, britanskog premijera zbog načina na koji su rukovodili državama tokom pandemije.

Još jedna serija HBO-a, "Watchmen", osvojila je Emija za najbolju mini-seriju, ali i deset dodatnih. Reč je o ekranizaciji legendarne graficke novele Alana Mura koja se bavi rasizmom u Americi. Emija su dobile i zvezde te serije Redžina King i Jahja Abdul Matin II.

Redžina je nagradu dočekala u ekstravagantnoj toaleti jarko plave boje, a komentari nakon proglašenja dobitnice su skoro pa jednoglasni: ona je najviše zaslužila ovo priznanje.Dvadesetčetvorogodišnja Zendaja postala je najmlađa dobitnica nagrade za najbolju glumicu u drami za ulogu u seriji "Euphoria", a njen izbor za sinoćnu "kućnu ceremoniju" privukao je dosta pažnje.

Još jedan zasluženi dobitnik Emi nagrade je Mark Rafalo koji je priznanjem nagrađen za rad na mini seriji HBO-a "I Know This Much Is True".

Pogledajte još neke odevne kreacije koje su privukle pažnju na sinoćnoj dodeli Emi nagrada:

Keri Vošington

Lora Lini

Sintija Erivo

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati