Zabava

[ Izvor: Mediji ]

23. 10. 2024. 08:56 0

Džoni Dep tvrdi da bi jedan film mogao da gleda svaki dan

Džoni Dep je jednom dobio zanimljivo pitanje: koji bi film mogao da gleda svaki dan, pa čak i "poslednjeg dana svog života"? Imao je spreman odgovor.

Godine 2009, dok je promovisao svoju ulogu Džona Dilindžera u Državnim neprijateljima, Dep je otkrio svoje omiljene filmove za Entertainment Weekly.

Prvi na listi bio je Pod rukom zakona, film Džima Džarmuša iz 1986. godine. Dep ju je opisao kao "slatku, smešnu, egzistencijalističku krimi komediju koju je samo Džim Džarmuš mogao da smisli". Takođe je primetio koliko voli muziku Toma Vejtsa, koji glumi u filmu, rekavši: "Đavo nema najbolje pesme. Tom Vejts ih ima", prenosi Far Out Magazin.

Ostali filmovi na njegovoj listi bili su klasik - Imati i nemati sa Hamfrijem Bogartom i Loren Bekol i dva filma Emira Kusturice, Kuća za vešanje i Podzemlje.

- Emir je genije. Ovo je vizuelna poezija sa velikom dozom magije - rekao je glumac o Kusturici.

Ali njegov omiljeni film - onaj koji je mogao da gleda svaki dan - bila je britanska komedija Vitnejl i ja. "Nijedan film u istoriji nije toliko citiran niti ima toliko kultnih pratilaca. To je verovatno najsmešniji film koji sam ikada video", rekao je Dep.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Ko će pre da ožedni?

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati