Zabava

Direktno.rs

10. 10. 2024. 13:00 1

Isplivao šok snimak sa bludne žurke Paf Dedija! Nećete verovati šta je gostima tražio da rade sa ULJEM (VIDEO)

Paf Dedi je navodno zamolio svoje goste zabave da se "naulje" i " "osveže dah" dok je bio domaćin jedne od svojih poznatih žurki sa brojnim poznatim licima na listi gostiju.

Paf Dedijev zahtev za čudne partije je snimljen. Šon Kombs je razgovarao sa posetiocima zabave koji su prisustvovali njegovoj proslavi u Club Love-u, a naizgled žustri zahtev palog muzičkog mogula uključivao je da se prisutni dodatno hidriraju.

Reperov komentar se čuo u video snimku koji je TMZ dobio sa zabave u njegovoj rezidenciji Holmbi Hills u junu 2022. Njegova zabava je bila noć nakon što je na BET nagradama dobio nagradu za životno delo. U snimku, osramoćena hip-hop ikona uzima mikrofon i daje instrukcije publici da se osveži. Neka poznata lica otišla su na njegovu žurku uključujući Rasela Simonsa, Kimoru Li Simons, Meri Džej Blajdž, Lil Kim i Jang Džezi.

 - Svi se pobrinite da vam dah bude svež, da li ste natopljeni losionom -  rekao je Dedi. Pored toga, rekao je okupljenima da moraju da koriste vodu za ispiranje usta ako puše kanabis, navodi TMZ.

Takođe je ohrabrio žene da dobiju svoj ritam čak i ako njihovi partneri ne žele da plešu, navodi se.

Čini se da je Dedijev komentar pomalo upečatljiv jer je navodno imao prevelike količine ulja za bebe na svojim zabavama „Freak Off“.

Da ne spominjemo, savezni tužioci su takođe tvrdili da su pronašli 1.000 boca bebi ulja i maziva kada su u martu pretresli njegovu kuću u Los Anđelesu i Majamiju. Dedi je uhapšen i optužen za seksualnu trgovinu, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom sredinom septembra.

On je odbacio sve optužbe protiv njega. Didi se nalazi u pritvorskom centru Metropolitan u Bruklinu, u Njujorku, dok čeka suđenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati