Zabava

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 08:56 1

Glumica pozirala gola kao poklon mužu: Slave rođendan istog datuma (FOTO)

Glumac Majkl Daglas i njegova supruga Ketrin Zita Džons slave rođendan istog dana - 25. septembra. Ona je napunila 55, a on 80 godina.

Oni nikada ne propuste priliku da jedno drugom javno čestitaju, a Ketrin je sve iznenadila kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, ističući da je to "poklon za njenog muža".

- U mom rođendanskom odelu. Nakon 25 godina, koliko delim rođendan sa svojim suprugom, nestalo mi je ideja. Ovo je druga opcija za poklon, loptice za golf su opcija broj jedan, naravno - napisala je ona uz fotografiju. Među prvima je ovo komentarisao njen i Majklov kolega Alek Boldvin, napisavši: "Fotografija. Nema vremena za golf".

Nešto ranije, glumica je suprugu čestitala njihovom zajedničkom fotografijom, uz poruku: - Srećan rođendan Majklu i meni. Ovo smo mi za naš rođendan pre 25 godina. Volim te svim svojim srcem.

"Biću otac tvoje dece"

Ketrin je ostavila neizbrisiv trag na Majkla 1998. godine kada ju je vidio u ulozi zagonetne Elene Montero u filmu "Maska Zoroa". Kasnije ju je ponovo sreo na filmskom festivalu u Dovilu dok je promovisao svoj film "Savršeno ubistvo", i izrazio želju da mu publicista dogovori sastanak sa njom.

- Upoznao sam je u baru i bio sam pravi džentlmen - rekao je Majkl Džonatanu Rosu tokom pojavljivanja u njegovoj emisiji 2016. Glumac je napravio potez kasnije te večeri, bezobrazno govoreći glumici: - Znaš, ja ću biti otac tvoje dece.

Ali, Ketrin nije bila odmah impresionirana glumcem. - Čula sam mnogo o tebi, i videla sam mnogo o tebi, i mislim da je vreme da ti poželim laku noć - odgovorila mu je Ketrin, ipak, on nije želio da odustane. Dogovorio je da se Ketrin pošalju ruže na snimanje njenog sledećeg filma, a ona je otkrila da još uvek ima čestitku koju joj je poslao sa njima.

Govoreći za Access Hollivood 2019. godine, našalila se na račun njihovog prvog susreta, i Majklovih samouverenih komentara: "Znate šta je najgore? Bio je u pravu". Par je u braku od 2000. godine, tokom kog su dobili dvoje dece - ćerku, Keris Zitu Daglas i sina, Dilana Majkla Daglasa. Majkl iz prvog braka sa Dinadrom Luker, ima još sina Kamerona Daglasa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati