Zabava

[ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2024. 10:14 0

Kasandra u "Igri sudbine": Koraima Tores stiže u Srbiju

Posle nagađanja da bi Koraima Tores mogla da se pojavi u trećem nastavku "Južnog vetra", čuvena Kasandra definitivno dolazi u Srbiju! Kako Novosti saznaju, krajem septembra latinoamerička zvezda biće gošća naše zemlje, ali sasvim drugim povodom.

Naime, razlog njenog dolaska je najdugovečnija domaća telenovela "Igra sudbine", u kojoj bi Toresova trebalo da se pojavi. Serija, koja od 2020. godine do danas broji više od 1.170 epizoda, krajem meseca ulazi u novu sezonu, pod nazivom "Tajne prošlosti". Uz mnogo zapleta, intriga i iznenađenja, saznaćemo i za dugo skrivane priče koje je porodica Kanački vešto tajila svih ovih godina. U jednoj od njih, po svemu sudeći, pojaviće se i junakinja koju će dočarati glumica koja je osvojila srca ovdašnjih gledalaca ulogom Kasandre, u kultnoj istoimenoj latino "sapunici", koja je širom otvorila vrata svim budućim sličnim projektima i zarazila milione gledalaca.

Tokom proleća ove godine, domaće medije preplavila je vest da će glumica zaigrati u "Južnom vetru". Naime, nakon što je u jednom intervjuu izjavila da bi volela da snimi film sa Milošem Bikovićem, producenti popularne franšize su rešili da joj ponude nešto što neće moći da odbije - ulogu vođe klana i to najjačeg, onog iz Latinske Amerike. U pomenutom razgovoru Koraima se prisetila svoje prve posete Srbiji, 1997. godine, koja je navodno toliko uticala na nju da je počela da sluša našu muziku i gleda srpske filmove. Rado se priseća vremena kada je boravila u našoj zemlji, devedesetih godina. Uspomena na to joj je jedna od najdražih u životu.

Realnost i televizija su se naročito upleli u slučaju serije "Kasandra". Mnogi nisu propuštali epizode venecuelanske telenovele, koja je kod nas prikazivana 1997. godine na Trećem kanalu RTS. O njenoj popularnosti svedoči činjenica da su gledaoci davali deci i domaćim životinjama Kasandrino ime, na pijacama se prodavala posteljina sa njenim likom, a čuveni Šaban Bajramović joj je posvetio pesmu. Kada je u seriji Kasandra lažno optužena za ubistvo i našla se iza rešetaka, gledaoci iz Srbije su pisali peticiju vlastima Venecuele da se hitno pusti iz zatvora i da joj se omogući fer suđenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati