Zabava

Direktno.rs

03. 09. 2024. 12:01 0

Bred Pit otkrio najveću TAJNU Dženifer Aniston: Jednom se upalio kućni alarm i našao sam je...

Iako bi uskoro trebao da napuni 61. godinu, Bred izgleda poput mladića. Njegov mladoliki izgled izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a neki su ga čak "optužili" da se podvrgao estetskim korekcijama.

Glumac je oduvek privlačio pažnju javnosti, a on i Dženifer Aniston bili su jedan od omiljenih holivudskih parova čiji se obožavatelji i danas nadaju da će se pomiriti. Međutim, sada je u javnost procurela tajna koju je Bred podelio u jednom, nikad emitovanom intervjuu, prenosi Hello, a piše Story.hr

Bred je tada otkrio da Dženifer, ni manje ni više, nego mesečari.

 - Mnogo toga radi dok spava. Jednom se upalio kućni alarm i našao sam je napolju. Morala je da prođe kroz tri ili četiri sobe. U par navrata sam čuo da se fioke u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju, pa sam često pomislio da je možda bolje da se vratim na spavanje dok ona pobavlja neke stvari - rekao je Pit pa dodao da Dženifer ima naviku i da priča u snu, kao i da su neki od najboljih razgovara vodili dok je glumica spavala.

Podsetimo, Bred i Dženifer u braku su bili pet godina, a do danas su ostali u dobrim odnosima. O mogućem pomirenju počelo je da se nagađa nakon što je Pit bivšoj supruzi za 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za neverovatnih 79 miliona dolara. Uz to, govorilo se i da je jedan od razloga Dženiferinog raskida sa Džastinom Tereksom bio glumičino tajno dopisivanje sa bivšim suprugom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati