Zabava

Direktno.rs

17. 08. 2024. 12:06 3

Fotografije koje su srušile internet! Bred Pit i Džordž Kluni zajedno u krevetu (FOTO)

Bred Pit (60) i Džordž Kluni (63) dali su zajednički intervju i tom prilikom snimili zanimljive fotografije.

O novim fotografijama Džordža Klunija i Breda Pita ne prestaje da se priča.Slavni glumci snimili su editorijal za magazin GQ.

Na jednoj fotografiji oni ispijaju kafu u krevetu odeveni u pidžame. na drugoj fotki se grle na travnjaku, a na trećoj stoje u vodi u belim odelima, a voda im seže do grudi.  

Slavne holivudske zavodnike u intervjuu nazivaju najboljim prijateljima. Zanimljivo je da su sve fotogrfije nastale na imanju Château Miraval, oko kog se Bred Pit i njegova bivša supruga Anđelina Džoli spore već godinama.

Reč je o imanju i vinariji u Francuskoj, prelepom mestu na kom su se Bred i Anđelina venčali pre deset godina, u avgustu 2014.

Ova zajednička imovina je i dalje predmet spora rastavljenih supružnika..Koliko ova vinarija znači Pitu pokazuje to što ne odustaje od sudske bitke protiv Anđeline Džoli, koja je prodala svoju polovinu imanja, a on ju je tužio jer je to učinila bez njegovog pristanka. 

Zanimljivo je i da su Džordž Kluni i njegova supruga Amal pre tri godine kupili imanje u blizini ove vinarije.

Džordž Kluni je u intevjuu za GQ otkrio da je na snimanje stigao iz svoje kuće i da mu je za to bilo potrebno devet minuta. Bred je pričao je o tome koliko mu prija boravak na ovom mestu u Francuskoj.

– Stvarno pokušavam da uživam u ljudima koji su oko mene i koje volim i da živim. Ne znam kako da ovo ne zvuči izlizano, ali vazduh je svež i trava je zelena - rekao je Bred Pit.

Inače, i Anđelina Džoli i Bred Pit, čiji pregovori o razvodu traju već osam godina, prisustvovaće predstojećem Filmskom festivalu u Veneciji, gde će glumica predstaviti svoj ovi film "Marija", a glumac "Vukove", prenosi GQ.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati